Geschenk voor hem | Esentimo

Een cadeau voor hem en hoe de juiste keuze maken.

Cadeaus kiezen en geven is een kunst.

Een cadeau voor hem

Het moeilijkste is om als vrouw een ​​geschenk te kiezen voor een man. Allereerst overweeg je best welke positie de man ten opzichte van jezelf inneemt. Sommige cadeaus zouden ongepast kunnen zijn om bijvoorbeeld aan de echtgenoot van een vriendin te geven. Of bijvoorbeeld hetzelfde cadeau voor een vriend en je echtgenoot. In elk geval moet de benadering individueel zijn en zonder "fanatisme".

Een goed geschenk is een geschenk dat een man niet alleen vertelt over de gevoelens van een vrouw voor hem, maar ook over hoe goed ze zijn karakter, smaak en hobby's kent. Alle mannen zeggen eenstemmig dat het geschenk hen zal behagen als het kan worden gebruikt. Tips - functionaliteit, bruikbaarheid, interne structuur, details.

Creatief cadeau voor hem.

Mannen waarderen creatieve geschenken, vooral het handgemaakte soort. Dat kan een tekening, een gedicht of een album zijn. Tegelijkertijd is de originele manier van presenteren net zo belangrijk als het geschenk zelf. Zo'n creatief cadeau en felicitatie behoort in de eerste plaats tot de beste en originele cadeaus.

Hoe zit het met mannen en geurkaarsen?

Decoratieve kaarsen zijn een geweldig geschenk voor alle gelegenheden. Niet duur en mooi, esthetisch en... creatief. De kaarsen zelf hebben niet alleen een meditatieve werking, maar helpen ook om energie op te doen, te ontspannen en spanning te verlichten, of juist om op te vrolijken. Sojawas is een natuurproduct. Het is gemaakt van sojaolie. Soja kaarsen roken bij verbranding niet, geven een gelijkmatige vlam en stoten geen kankerverwekkende stoffen uit. En nog een leuke nuance: kaarsen van soja was branden bijna twee keer zo lang als paraffine kaarsen!

Het Esentimo-team staat klaar om u te helpen bij het creëren van een speciale sojawas kaars in de door u gekozen geur.

Waar te beginnen? Met de keuze van de kaarshouder! Houd rekening met de smaakvoorkeuren van je man, zijn favoriete kleur, stijl. Het is de moeite waard om het ontwerp van zijn kantoor of kamer te overwegen. De geur keuze is geen probleem. Ons assortiment omvat verschillende opties voor "mannelijke" geuren en parfums. Speciaal voor een 'cadeau voor hem' staan ​​we klaar om in de toekomst een verpakking op maat te maken! Vertel ons in bijvoorbeeld het beroep of passie van de man en we zullen de verpakking hieraan aanpassen.

Vind hier onder enkele voorbeelden van Sojawas Geurkaarsen voor mannen:

Nieuwer bericht →