Esentimo is not a FURNITURE STORE, but we do have them!

Esentimo is gewoon veel meer dan een meubelwinkel

Unieke interieuritems voor elk ontwerp. De Esentimo online winkel biedt een grote selectie design artikelen voor appartementen, huizen, kantoren, restaurants en cottages. In onze catalogus vindt u zeker accessoires die geschikt zijn voor uw interieur. Mooie design items en kleine meubels als woondecoratie, elk product uit onze winkel is uniek in zijn uitvoering, design en gevuld met unieke charme....

Zo veel meer dan een meubelwinkel!

Onze winkel biedt populaire kleine designmeubels van hoge kwaliteit aan voor unieke en exclusieve composities. We putten onze voorraad uit een groot magazijnprogramma in Duitsland en verzenden vanuit België naar België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken, Monaco en Italië.

In onze collecties, vind je alles om je ruimte te decoreren, een 2-zit bank, een wandpaneel of canvas, glaskunst stukken, decoratieve beelden en nog zo veel meer.

Stijlvolle design bijzettafels en tafellampen. Wandrekken in verschillende vormen, gemaakt van verschillende materialen. Hippe ongewone lounge fauteuils, eetkamerstoelen, dressoirs. Stoelen van klassieke modellen tot futuristische, absoluut unieke modellen. Allerlei poefs, fauteuils, salontafels en consoles voor de gang.

Esentimo vervolledigd haar gamma bovendien met eigen artisanaal en lokaal geproduceerde 100% natuurlijke sojawas geurkaarsen waardoor we je jezelf helemaal thuis doen voelen in je huis.

Met ons assortiment creëer je eenvoudig een gezellig huis, wordt je woonkamer getransformeerd, de keuken gevuld met stijlvolle meubelen en de slaapkamer omgetoverd tot een oase van rust. Elk van de items door jou gekozen draagt bij tot de decoratie van de kamer en diens sfeer. De catalogus met woonaccessoires die op de site wordt gepresenteerd, is ontworpen voor elk budget.

Kortom: wij zijn geen meubelwinkel, wij zijn Esentimo.

Bij uw aankoop kunt u er zeker van zijn dat u artikelen koopt die voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen. Bent u interieur decorateur of interieur designer, dan hebben wij interessante voorwaarden om voor u samen te werken. Contacteer ons voor meer info.