Alle interieurgeur collecties

Lusso Collectie

Deze Collectie is samengesteld uit kaarshouders met zes verschillende kleuren en twee motieven. We selecteerden voor deze sojawas geurkaarsen tien verfijnde geuren om een onvergetelijke ervaring creëren.Het charmante design van deze geurkaarsen maakt hen toepasselijk voor elk interieur.Hoogte 98 mm - Diameter 63 mm - Geur afgifte: geschikt voor kleine tot middelgrote kamers.

Verken

Lounge Collectie

Voor de Lounge Collectie selecteerden we geglazuurde kaarshouders in zwart, wit en grijs perfect afgewerkt met een gouden toprand. Een uitgebreid scala aan aroma's zorgt ervoor dat deze sojawas geurkaarsen in elke kamer te gebruiken zijn.De charme van onze geuren maken van jouw huis een plek van rust.Hoogte 90 mm - Diameter 78 mm - Geur afgifte: geschikt voor middelgrote kamers.

Ontdek

Modesty Collectie

Voor de Modesty Collectie is bewust gekozen voor de schoonheid van Minimalisme. Kaarshouders in mat zwart en wit met bijpassend deksel. De combinatie met jouw favoriete geur maakt dit een uitzonderlijke set voor jezelf of verrassing als uitzonderlijk cadeau.Eenvoud en aroma hand in hand voor thuis of op je werkplek.Hoogte 98 mm - Diameter 80 mm - Geur afgifte: geschikt voor middelgrote kamers.

Onthul

EEN PERSOONLIJKE TOUCH

Maak het nog net iets persoonlijker. Gewoon voor jezelf of als geschenk, bij Esentimo heb je de mogelijkheid om elk van onze collecties volledig aan te passen naar je eigen wensen. We gieten je persoonlijke blend van geur en kleur in jouw favoriete container.
Om een optimale geur verspreiding te verkrijgen dient een 100% natuurlijke Sojawas geurkaars in elk geval 2 weken uit te harden. Na 1 week verzenden we je product al, bestel tijdig jouw geurkaars. Wacht minstens 1 week voordat je de kaars aansteekt. Je hoeft echter niet te wachten om van je geurkaars te genieten, ook in koude toestand zal je van het aroma kunnen genieten.

- Personaliseer -

Custom Collectie

Start hier