- introductie van Esentimo -

Over ons

Een nieuw avontuur

Wie zijn we?

Esentimo is een jong familiebedrijf opgericht door twee zeer verschillende maar complementaire persoonlijkheden, Erwin en Alexandra. Dit jonge team combineert 11 jaar zakelijke ervaring, creativiteit en ambitie.
Als internationale familie: Belgisch/Oekraïens combineert Esentimo de bruikbaarheid en het comfort die inherent zijn aan de Europese mentaliteit met de excentriciteit van de moderne Oekraïense creativiteit.

Onze missie

Tijdens covid- en quarantainebeperkingen zagen Erwin en Alexandra hoe belangrijk het is om comfort en gezelligheid in huis te creëren, hoe fijn het is om te wonen waar je inspiratie opdoet.
Het idee achter Esentimo is om een ​​uniek product te creëren dat helpt om tegelijkertijd comfort en stijl te creëren, zodat je de meest moderne en originele ideeën kunt implementeren.

"The ache for home lives in all of us. The safe place where we can go as we are and not be questioned." - Maya Angelou -

Mensen dezer dagen hebben zich zo van de natuur afgescheiden dat veel van de geboden voordelen, worden vergeten. Esentimo maakt unieke, handgemaakte 100% natuurlijke sojawas geurkaarsen. In tegenstelling tot paraffine, een aardolieproduct, is sojawas veilig in gebruik en gezond.

Kaarsen zijn seizoensgebonden.

Niets zo gezellig als thuis een kaars branden maar doe je dat ook nog in de lente en de zomer? Deze vraag stelden Erwin en Alexandra zich ook en besloten al snel om voor een breder gamma aan producten.
Naast het produceren en verkopen van artisanale sojawas geurkaarsen werd Esentimo.be herwerkt tot een online platform voor de verkoop van woonaccessoires en interieurdetails.
Alle producten op de site zijn verenigd door één gemeenschappelijk kenmerk: uniekheid.
De rubriek "Woning Cosmetica" presenteert collecties handgemaakte sojakaarsen, in verschillende kleuren en met verschillende geuren.
In de rubriek 'Interieur decoratie' worden de meest uiteenlopende, creatieve ideeën voor het creëren van een bijzonder interieur gecombineerd. Hier kan iedereen alles vinden wat hij zoekt.

Wat onderscheidt Esentimo.be van andere online winkels en marktplaatsen?

De geurkaarsen van Esentimo zijn speciale items die een waardige vervanging kunnen zijn voor massaproducten. Hier communiceren kopers met de meester, zonder tussenpersonen. Daarnaast vind je in hun catalogus design en interieurartikelen. Wanneer u op Esentimo.be koopt, kunt u altijd advies krijgen of vragen om een ​​persoonlijke sojawas geurkaars te maken op basis van jouw wensen.

Voor wie is dit project bedoeld?

Het project is nuttig voor iedereen die de voorkeur geeft aan unieke dingen of op zoek is naar een bijzonder cadeau. We benoemen onze klanten niet als "doelgroep", voor ons is elke bestelling belangrijk, elke klant is uniek.