Onze merken

Welkom bij onze exclusieve merkencollectie, waar innovatie en stijl samenkomen en vakmanschap schittert naast functionaliteit. Bereid je voor op een buitengewone reis door voortreffelijke kwaliteit, waar leefruimtes nieuwe hoogten van pracht en praal bereiken.

Onthul het fascinerende aanbod van onze zorgvuldig geselecteerde merken, elk met een uniek verhaal en een unieke filosofie. Van exquise meubelen tot fascinerende woonaccessoires en betoverende decoratieve items, onze merken belichamen uitzonderlijke kwaliteit, prachtig design en ongeëvenaarde individualiteit.

We beseffen dat er een intrinsiek verband is tussen je huis en je persoonlijke smaak en daarom hebben we een collectie samengesteld die aan verschillende voorkeuren voldoet. Ontdek tijdloze elegantie of eigentijdse allure; onze merken bevatten buitengewone pareltjes die op je wachten om ontdekt te worden.

Dompel jezelf onder in een wereld waar vakmanschap bloeit en aandacht voor detail hoogtij viert. Wees getuige van de niet aflatende toewijding van elk merk aan uitmuntendheid, de inkoop van de beste materialen en de inzet van bekwame ambachtslieden voor duurzame schoonheid.

Duurzaamheid is onze kern. Door samen te werken met milieuvriendelijke merken geven we prioriteit aan verantwoorde inkoop en minimale impact op het milieu, zonder afbreuk te doen aan uitzonderlijke kwaliteit.

De kern van onze filosofie is de overtuiging dat je huis een oase van rust, comfort en inspiratie moet zijn. Onze Brands transformeren je leefruimte in een prachtige expressie van je unieke persoonlijkheid.

Creëer een gezellige sfeer met weelderig, natuurlijk bont of geniet van de rustgevende gloed van geurkaarsen. Voeg weelde en luxe toe met onze prachtige meubels en accessoires, die verfijning herdefiniëren.

Geniet van de kunst en het vakmanschap. Dompel jezelf onder in merken die synoniem staan voor uitzonderlijke kwaliteit, stijl en innovatie. Breng je interieur tot nieuwe hoogten van elegantie met onze zorgvuldig geselecteerde selectie.

Overzicht

i-Catchers reseller
i-Catchers

Ervaar de perfecte mix van design en functionaliteit met i-Catchers. Hun zorgvuldig vervaardigde meubelstukken worden geproduceerd met oog voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, integriteit en snelheid. Elk item is een echte blikvanger en voegt warmte, comfort en stijl toe aan je leefruimte.

Richmond reseller
Richmond Interiors

Als meubelmerk biedt Richmond Interiors een uitgebreide collectie exclusieve en luxe meubelen. Met een scherp oog voor de laatste trends verzorgen ze complete interieur make-overs. Luxe wordt met Richmond Interiors bereikbaar gemaakt voor iedereen.

Gilde reseller
Gilde

Met meer dan vijfenvijftig jaar ervaring is Gilde Handwerk een vertrouwde partner in de wereld van woonaccessoires en cadeauartikelen. Hun uitgebreide assortiment omvat klassieke, traditionele en trendy stukken, zorgvuldig geselecteerd door een creatief inkoopteam. Ontdek hun collectie cadeauartikelen, glaswerk, porselein, keramiek en lifestyleproducten.

Dyreskinn reseller
Dyreskinn

Geïnspireerd door Scandinavische interieurontwerpers brengt Dyreskinn ecologisch gelooide schapenvachten die een warme en uitnodigende sfeer creëren. Deze natuurlijke pelzen zijn uniek en geven je huis een uitgesproken vleugje comfort en kleur. Wees gerust: Dyreskinn hecht veel waarde aan duurzaamheid en betrekt haar pelzen als bijproduct van andere industrieën.

Richmond reseller
Richmond Decorations

Richmond Decorations is een divisie van Richmond Interiors en richt zich op het aanbieden van prachtige woonaccessoires en decoratieve artikelen om je interieur te verfraaien. Van klassiek tot modern, hun gevarieerde assortiment zorgt ervoor dat je de perfecte stukken vindt om je stijl aan te vullen en een luxueuze sfeer te creëren.

Fabrikant van het Esentimo merk
Esentimo

Ons eigen huismerk, Esentimo, draait helemaal om uniciteit en het creëren van comfort in je huis. Ontdek ambachtelijke geurkaarsen van sojawas die het hele jaar door warmte en stijl toevoegen. Daarnaast bieden we handgemaakte armbanden van natuursteen, met trots vervaardigd in België.